För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Trixie Sverige AB är ett företag i tillväxt. Trixie som är beläget i Piteå (Norrfjärden) med lager på ca 10 000 kvadratmeter och ungefär lika många artiklar för alla älskade hemdjur, har en 40 årig händelserik historia och en minst lika spännande framtid. Med en erfaren säljorganisation via sälj- och affärsstöd, finns Trixie Sverige AB över hela landet. Utöver dessa finns ytterligare medarbetare i Norrfjärden fördelat på lager, kontor, inköp och marknad som alla drivs av profession, engagemang och serviceanda. Vi på Trixie möter dagligen människor som älskar sina två- och fyrbenta djur och målet är att göra deras vardag så berikande och rolig som möjligt. Detta tillgodoser vi genom att leverera inte bara hälsosamt och näringsoptimerat foder, utan även spännande och anpassade tillbehör och tugg via landets många fackhandlare. Trixie Sverige AB omsätter i dag drygt 205 miljoner och har en personalstyrka på 47 medarbetare.


 

Just nu har vi inga lediga tjänster

 


 

Har vi inga lediga tjänster, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan!

 

Maila ditt CV tillsammans med personligt brev till work@trixie.se. Skriv i ämnesraden vilken typ av tjänst du är intresserad av; kundtjänst, lager, marknad eller försäljning.

 

Vid spontanansökningar sparas dina uppgifter och dokument för möjlig framtida kontakt. Förnya gärna din spontanansökan efter 6 månader om du är fortsatt intresserad att jobba för oss.

 

Uppgifterna används endast i syfte för eventuell rekrytering inom TRIXIE Sverige AB. Om du vill att vi raderar din ansökan och dina uppgifter, meddela oss via work@trixie.se.

Start > Jobba hos oss?
Meny
Annonser