För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

TRIXIE Sverige AB finns i Norrfjärden med ett lager på ca 9500 kvadratmeter och lika många artiklar. Vi servar idag våra samarbetspartners med en kunnig och erfaren säljorganisation via våra säljstöd som finns över hela landet.  Vi har utöver detta ytterligare medarbetare i Norrfjärden fördelat på lager, kontor, inköp och marknad med samma professionalism, engagemang och serviceanda. TRIXIE jobbar dagligen med människor som älskar sina två-fyrbenta hemdjur och vi vill göra deras vardag så rolig och innehållsrik som möjligt. Det gör vi genom att leverera inte bara hälsosam och näringsoptimerat foder utan också roliga och anpassade tugg och tillbehör via landets fackhandlare. Vi omsätter i dag 158 miljoner och har en personalstyrka på 38 medarbetare med importhandel och lokalförankring inom samma väggar.

 

   

Har vi inga lediga tjänster, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan!

 

Skicka ditt CV tillsammans med personligt brev till work@trixie.se. Skriv i ämnesraden vilken typ av tjänst du är intresserad av; kundtjänst, lager, marknad eller försäljning.

 

Vid spontanansökningar sparas dina uppgifter och dokument för möjlig framtida kontakt. Förnya gärna din spontanansökan efter 6 månader om du är fortsatt intresserad att jobba för oss.

 

Uppgifterna används endast i syfte för eventuell rekrytering inom TRIXIE Sverige AB. Om du vill att vi raderar din ansökan och dina uppgifter, meddela oss via work@trixie.se.

 

 

 

Start > Jobba hos oss?
Meny
Annonser