För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

TRIXIE Sverige AB finns i Norrfjärden med ett lager på ca 9500 kvadratmeter och lika många artiklar. Vi servar idag våra samarbetspartners med en kunnig och erfaren säljorganisation via våra säljstöd som finns över hela landet.  Vi har utöver detta ytterligare medarbetare i Norrfjärden fördelat på lager, kontor, inköp och marknad med samma professionalism, engagemang och serviceanda. TRIXIE jobbar dagligen med människor som älskar sina två-fyrbenta hemdjur och vi vill göra deras vardag så rolig och innehållsrik som möjligt. Det gör vi genom att leverera inte bara hälsosam och näringsoptimerat foder utan också roliga och anpassade tugg och tillbehör via landets fackhandlare. Vi omsätter i dag 158 miljoner och har en personalstyrka på 38 medarbetare med importhandel och lokalförankring inom samma väggar.

 

   

Just nu har vi inga övriga lediga tjänster

Men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Skicka i så fall ditt CV med personligt brev till: work@trixie.se, märk med ämne "Spontanansökning" och sedan vilken typ av tjänst du är intresserad av, exempelvis kundtjänst eller lager.

 

Vid spontanansökningar sparas dina uppgifter och dokument för möjlig framtida kontakt. Uppgifterna används endast i syfte för eventuell rekrytering inom TRIXIE Sverige AB.

 

Förnya gärna din spontanansökan efter 6 månader om du är fortsatt intresserad att jobba för oss.

 

 

 

Start > Jobba hos oss?
Meny
Annonser